Om Biblioteket

Hjertelig Velkommen til Simple | Slow Biblioteket!

Biblioteket rummer indlæg fra slowliving.dk skrevet i perioden 2010-14, samt lessstuff.dk i perioden 2015-17.

Det er ikke ALT, der er gemt her: Noget er gået tabt i oprydninger og flytninger af tekster. Der kan være fejl og dubletter. Noget nyt kan være føjet til.

Det er ikke min hensigt, at der kommer nye indlæg herinde, men på den anden side, skal man jo aldrig sige aldrig.

Jeg citerer en del og bruger tekster fra aviser og bøger m.v. men altid med henvisning. Og skulle en henvsining mangle, er det en fejl! Hvis du er ophavskvinde/mand til nogle af de ting, jeg citerer m.v og synes det er for meget eller noget mangler, så skriv endelig til mig og jeg retter/fjerner det!!! Alt er lagt ud i en god mening og for en sundere verden til vores børn.♥
Min mail: frulangsom@gmail.com

Jeg ønsker ikke at andre skal få problemer med ophavsret osv., så vær sød ikke at genbruge mine (andres) tekster direkte her fra bloggen, men gå i stedet direkte til kildelitteraturen! TAK!!!

Hvis du engang lagde kommentarer på slowliving.dk og er ked af, at de nu optræder i biblioteket, så lad mig det endelig vide og jeg skal nok fjerne dem. Du kan skrive til mig via mailen: frulangsom@gmail.com

Lidt om mit Hvorfor:
At oprette et bibliotek handler om at samle de indlæg, jeg har udgivet gennem tiden og gøre dem tilgængelige. Det er en afslutning på en mangeårig passion for at søge, finde og formidle “det enkle liv”. Alt i alt har jeg været i gang siden 2006. Det hele startede Her.

Det handler om at prøve at træde tilbage og finde et mere … analogt … liv. ♥

Det har jeg haft intentioner om før, uden det rigtig er lykkedes.. Mit første skridt er derfor at rydde op i mit digitale liv. Jeg holder dog fast i min instagramprofil:

Fru Langsom – Instagram

Og mig, iøvrigt: Jeg er Lotte, mor til to, gift med én, årg. 69, bosat i Thy, hjemmegående, bibliotekar af udd., infp, hsp.

Hjertelig velkommen!