Brændsel Ild Sjæleliv

Mål, Følelser og Enkelthed.

Nogengange er det ikke sådan lige til at finde/vælge sine mål på sin vej. Hvad vil jeg. Tabe mig 10 kg? Spare op til en ny frakke? Drive egen virksomhed? Købe garn? Leve sundere? Spise 10 gulerødder hver dag? Træne mig op til en halvmarathon? Sælge huset?

Eller… måske skulle man prøve at spørge sig selv HVORFOR vil man de her ting. Hvilke følelser ligger bag?

Daniel LaPorte skriver på hendes hjemmeside:
“What if, first, we got clear on how we actually wanted to feel in our life, and then we laid out our intentions? What if your most desired feelings consciously informed how you plan your day, your year, your career, your holidays — your life?”

Det gad jeg godt vide lidt mere om, så i fredags gav jeg mig tid til at lytte til en workshop af Danielle LaPorte:

“The Desire Map: Goals with Soul Workshop” af Danielle LaPorte. (22/8-17: Videoen er desværre fjernet fra Youtube.)

Og sammen med inlægget her hos Bemorewithless:
Get Simple and Then Get Everything You Desire

fik jeg viden nok til, at jeg synes, jeg kunne mestre at lave mit eget lille desire map.
Udfaldet var overraskende. Og motiverende for mig – til at komme igang med nogle ting…

Det rigtige skub på det rigtige tidspunkt?
Tjah…

God mandag til jer, derude!