Om siden og mig :-)

Om hjemmesiden:

Slowliving.dk opstod i tidernes morgen som en blog, foldet ud af en længsel efter et Nyt Normal, et samfund med mere tid, nærvær og omsorg for natur, dyr, børn, mødre, fædre. Et samfund mindre fokuseret på forbrug og vækst, og i stedet favne den grokraft der opstår af vores jord og vores skaberkraft og kreativitet.
Det er stadig min intention med siden.
Jeg tror, vi hver især kan gøre en forskel.
Bare de sidste få år er der sket et lavineskred i forhold til, da jeg startede med at blogge for hundrede år siden.
Så… vi skal bare blive ved, fortsætte, flere og flere. Finde alternativer til forbrug, materiel vækst og den usunde travlhed…

Måske er mine skriverier banale, naive, skrevet i denne tro på det enkle, langsomme, nærværende liv. Men jeg tænker bare, at vi trænger til et modpol til alt det frygtelige, sorte, alvorlige, vækst/vestlige og elitære.
Stavefejl og krøllede sætninger kan også forekomme. Og dubletter!
Eftersom jeg er et frygteligt ubeslutsomt menneske, kan hjemmesiden ændre sig af og til.

Om ord og ophav:

En del af de indlæg, som er her, kan være tekster m.v. fra artikler, bøger og deslige. Hvis du er ophavskvinde/mand og synes det er for meget eller jeg har glemt at nævne dig (eller du ønsker det fjernet fra siden), så skriv endelig til mig frulangsom2[snabela]gmail.com.
(Jeg tjekker ikke denne mail så tit, men skal nok opdage det på et tidspunkt.)
Til andre: Vær sød ikke at gengive tekster herfra, men gå direkte til kilden/ophavskvinde/mand.

Fotos er mine egne medmindre andet er angivet. Vær sød ikke at kopiere dem.

Affiliate links:

Jeg har haft affiliatelinks, men har nu fjernet dem igen. Hvis der gemmer sig et link et sted, er det en fejl.

Om mig: 

Jeg, som skriver og fotograferer her, er Lotte, mor til to, gift med én, årg. 69, bosat i Thy, hjemmegående, bibliotekar af udd., infp, hsp.
(Som regel kan jeg findes på instagram, men eftersom jeg er igang med mit eget lille “project digital detox” (for stort forbrug af internettet/distraktionsafhængighed (suk!)) holder jeg pt. pause fra sociale medier.

Hjertelig velkommen!