Skip to content

Om siden og mig :-)

Om hjemmesiden:

Slowliving.dk opstod i tidernes morgen som en blog, foldet ud af en længsel efter et Nyt Normal, et samfund med mere tid, nærvær og omsorg for natur, dyr, børn, mødre, fædre. Et samfund mindre fokuseret på forbrug og vækst, og i stedet favne den grokraft der opstår af vores jord og vores skaberkraft og kreativitet.
Det er stadig min intention med siden.

Måske er mine skriverier banale, naive, skrevet i denne tro på det enkle, langsomme, nærværende liv. Men jeg tænker bare, at vi trænger til et modpol til alt det frygtelige, sorte, alvorlige, vækst/vestlige og elitære.
Stavefejl og krøllede sætninger kan også forekomme.
Eftersom jeg er et frygteligt ubeslutsomt menneske, kan hjemmesiden ændre sig af og til.

Annoncer/affiliatte-links:

Efter 12 år som blogger synes jeg det kunne være sjovt at prøve at have annoncer på min side. Jeg har ingen indtægt og tænk, om jeg kunne bidrage til husholdningen bare med en tyver om måneden: Det ville være mirakuløst! Så nu prøver jeg. Selvfølgelig kan man tænke, om det ikke er i modstrid med hjemmesidens budskab? Det tænker jeg også selv. MEN forfattere skriver bøger og forfattere skal tjene penge for at skrive flere bøger: Ergo ser jeg det som noget godt at vise annoncer for f.eks. bøger. Og sådan har jeg det med hver enkelt “ting” jeg annoncerer med. Det skal have en betydning for siden.

Det fungerer sådan, at via disse affiliate-links ledes du ind i en webshop og køber du et produkt gennem et link på min side, så får jeg et lille overskud af salget. Det bliver ikke dyrere for dig.
Det er vigtigt for mig at være tydelig omkring, at NU kommer der et affiliate/annonce-link i teksten og jeg håber, det er lykkedes. Hvis det er glippet et sted, er det en fejl.

Om mig: 

Jeg, som skriver og fotograferer her, er Lotte, mor til to, gift med én, årg. 69, bosat i Thy, hjemmegående, bibliotekar af udd., infp, hsp.
(Som regel kan jeg findes på instagram, men eftersom jeg er igang med mit eget lille “project digital detox” (for stort forbrug af internettet/distraktionsafhængighed (suk!)) holder jeg pt. pause fra sociale medier.)

Hjertelig velkommen!