Om

Hjertelig velkommen til “Simplicity and Slow”, som er en samling af gamle indlæg, jeg har udgivet i perioden fra 2007-17 på forskellige blogs. (Med risiko for fejl og dubletter.) Jeg har endnu ikke styr på bloggens fremtid og tvivler på der fremover kommer nye indlæg. Vi ser, hvad der sker.

Foruden at være her er jeg også pt. her:
Less Stuff
Instagram – Frodighed

Læs mere om, hvad slow living er her:
Om Slow Living

“Simplicity and Slow” er som sådan ikke en personlig blog, men en blog opstået som længsel efter et Nyt Normal, et samfund med mere tid, nærvær og omsorg for natur, dyr, børn, mødre, fædre. Et samfund mindre fokuseret på forbrug og vækst, og i stedet favne den grokraft der opstår af vores jord og vores skaberkraft og kreativitet.

Jeg, som har skrevet og delt her, er Lotte Hove, mor til to, gift med én, årg. 69, bosat i Thy, hjemmegående, bibliotekar af udd., infp, hsp.

Jeg citerer en del og bruger tekster fra aviser og bøger m.v. men altid med henvisning. Og skulle en henvisning mangle, er det en fejl! Hvis du er ophavskvinde/mand til nogle af de ting, jeg citerer m.v og synes det er for meget eller noget mangler, så skriv endelig til mig og jeg retter/fjerner det!!! Alt er lagt ud i en god mening og for en sundere verden til vores børn.♥ Min mail: frulangsom@gmail.com

Jeg ønsker ikke at andre skal få problemer med ophavsret osv., så vær sød ikke at genbruge mine (andres) tekster direkte her fra bloggen, men gå i stedet direkte til kildelitteraturen! TAK!!!

Rigtig god fornøjelse med at kigge rundt!