The 100 Thing Challenge

The 100 Thing Challenge

Kunne du bringe antallet af ting, du ejer, ned på 100?

Tjah…

Dave Bruno skriver om det i bogen og hjemmesiden “The 100 Ting Challenge”. Lidt om formålet her:

“I totally believe that living without an abundance of personal possessions for an extended period of time is the first step we ought to take in order to realize that we don’t need ever-more stuff.
If you do this — if you will give up your stuff for a while — I am sure you’ll never go back. You’ll spend the rest of your life creating a more valuable life, instead of wasting your money and time on stuff. You will be glad. And best of all, the people around you will be blessed by your efforts to prioritize more meaningful pursuits.”

Klik dig ind på hans hjemmeside:
The 100 Thing Challenge

og
About the 100 Thing Challenge


(I en kommentar på hjemmesiden om The 100 Things Challenge fandt jeg en ‘30 day throw away-blog‘. Jeg synes egentlig billederne dér illustrerer meget godt, hvor meget unødigt skrammel ‘man’ får slæbt til huse. Jeg tænker lidt, at når man har fået ryddet ud, at man så – efter dette store stykke arbejde – tænker mere over, hvad man slæber tilbage i huset igen…? Forhåbentlig!!!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *