Nødbremse. Slow Living. So F***ing Special.

Nødbremse. Slow Living. So F***ing Special.

”Det med at leve slow, det er nødbremsen i et fuldstændig hæsblæsende samfund og i en kulturkreds, hvor vi er ved at slå hinanden og planet og det hele ihjel.”

Sådan cirka siger Christine Feldthaus i programmet om Slow Living i tv-udsendelsen “So F***ing Special”.

Lidt om programmet:

Ud med tv-dinners og masseforbrug og ind med langtids-syltede asier og hjemmestrikkede uldsokker. Bonderøven og Camilla Plum er bannerførere for livsstilen “slow living”, hvor danskere erstatter stress og jag med ro og fordybelse. I dagens program stikker livsstilsekspert Christine Feldthaus fingrene i mulden og møder de mennesker, som lever livet langsomt.

Hvis du ønsker at se programmet So F***ing Special om Slow Living, så klik her:

http://www.dr.dk/TV/se/so-f-ing-special/so-f-ing-special-4-6#!/00:22

4 thoughts on “Nødbremse. Slow Living. So F***ing Special.

 1. Jeg har set udsendelsen (jeg kan godt lide Christine Feldthaus fordi hun er så gennemført uselvhøjtidelig). Fordybelse, nærvær og kvalitet – på en måde er det bedre ord en ‘slow’, synes jeg, så det er super at det bliver trukket så fint frem :-).

  1. Janne, det er tre vidunderlige begreber du nævner. Og jeg tænker da også af og til på om “slow” er det sande begreb for alt det her. F.eks. når man virkelig er optaget af noget, man elsker at lave, så raser tiden jo afsted. :O) Med forankring i fordybelse, nærvær og kvalitet…

   Men ja,,, Slow er måske mere et “illustrerende begreb”, for at man kan finde hinanden og “videns-dele”. Der er mange aspekter.
   Det er noget jeg spekulerer meget på.
   (og jeg holder også af C. Feldthaus Befriende og bramfri!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *