6 thoughts on “Hvem ønsker Du at Være? Og Resten er Rod.

 1. Jeg er fuld af beundring for dit enorme arbejde med at rydde op og forenkle.
  Det virke bare så sandt for dig. Og det er det jo, for du kan jo mærke det !
  Fantastisk.
  Kender godt den der lettelse ved at rydde ud og skille sig af med ting, der bare ligger.

  1. Miri, det er så godt at være kommet så langt som vi er. Det, der er lidt træls, er, at jeg nu går og kigger på det vi mangler, i stedet for det, vi har nået.
   Men jeg har hele tiden for øje, at denne nye lethed gør os mere flytbare og ja… det er bare dejligt at føle man ikke har en masse “tung” bagage. Materielt ihvertfald. Og dér vil jeg gerne hen. Men er der ikke endnu. Og det er ok.

   Det er dejligt du genkender!!!

  1. JA!!! Det er da osse lige godt pokkers at jeg bor så langt væk!
   Du er den blogger jeg har fulgt længst, Miri.
   Det er mange år efterhånden vi har kendt hinanden…

 2. Jeg syntes lige det var på sin plads, her midt i mine smid ud bunker, at sende dig en taknemlig søndags hilsen :-). Jeg har igennem de sidste par år været ved at rydde ud og forenkle og læst “Ryd op i dit rod” m.m så mange gange, at virkningen ikke helt var den samme mere. Men nu har jeg fulgt med på din fantastike side igennem et stykke tid og det har givet mig det sidste spark bagi til, at få sat mere fart på oprydningen og jeg har kørt i fast rutefart til den lokale genbrugsbutik igennem nogle uger nu. (Det er snart ved at være lidt halv pinlig, sidst bød de mig på kaffe Det var spændende at læse om Tiny Home, det giver jo helt nye tanker. Men i det hele taget er jeg vild med din side, det er så sjovt at “møde” en der går rundt med de samme tanker, så TAK Lotte.

  1. Kære Rikke, det lyder jo simpelthen fantastisk’t! Det er SÅ dejligt og befriende at få ryddet ud i bunker og ting, man ikke bruger. Det er jo vildt, så meget unyttigt ‘man’ (jeg :O) ) kan få samlet sammen… Og befriende, at få sagt fra og givet væk. (og ovenikøbet blive budt på kaffe i genbrug! )

   Jeg er virkelig glad for du fortæller mig, at du har fundet opmuntring og motivation herinde – sammen med Ryd op i dit liv – som også var den første bog jeg læste om de her ting.

   Personligt syns jeg det er sjovere at læse om det og tænke på det, end at sætte handling på, høhø…. men når man så først kommer rigtig igang, så er dét jo egentlig også sjovt.

   Og BAGEFTER!!! Oh…. så dejligt.

   Pøj pøj med det store arbejde! Det bliver rigtig, rigtig godt.
   Og TAK for dine ord!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *