Mast Brothers Chocolate

Mast Brothers Chocolate

“The life of a mariner is one given over to wanderlust—the quest for adventure, crossing unseen horizons to secure precious goods—only to bring them back to their home port. This same love of adventure and curiosity defines the brotherhood of Rick and Michael Mast. They share a fiercely independent spirit, leaping into the unknown and trusting that they’ll find the answer through endurance and dedication to their craft.”

Jeg blev glad og opmuntret af denne lille film og af at lytte til ordene fra Mast Brothers. Hvordan nye og gamle verdener mødes i håndværk og kreativitet. Kærlighed til frihed, eventyr og chokolade. Og om at skabe sin egen historie.

Se filmen her:
The Mast Brothers

(Ps. Fandt også lige denne video, som handler om deres kogebog… :-))

Mast Brothers Chocolate: A Family Cookbook Trailer

2 thoughts on “Mast Brothers Chocolate

    1. Det er en glæde at dele (og jeg får vældig meget lyst til at smage… :O))
      Og det med at skabe sig eget chokolade eventyr… har man en iværksætter i maven er det her et lyspunkt, der kan puste til gløderne… at skabe sin egen historie, lade sit håndværk flyde sammen i eventyret… Det er så fint. At skabe sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *