14 thoughts on “Kitchen and Bedroom

 1. Skøn tanke – enkelt og simpelt a’la Thoreau. Til gengæld ville jeg være arbejdsløs:). Men dybest set søger jeg selv mod et enkelt og ukompliceret liv. Det har en pris, men andet virker bare ikke for mig.

  1. Janne, :-)) …men jeg tænker, at også det at vælge at bo småt har sine store indretningsmæssige udfordringer, som vil være en niche, som ingen rigtig har haft så meget brug for endnu, fordi det stadig er sådan “jo større – jo bedre – jo mere status – sådan gør alle – og jeg vil ikke være udenfor…”.
   Jeg kan sagtens forestille mig, at en ny æra pludselig vil åbne sig for mange, når man opdager, at mindre bolig er mere frihed… …men hvordan gør man så lige dét… indretter sig småt…
   Arj, jeg skal jo ikke kloge i det… :O)

   Men jeg har det præcis som dig: Søger mod et enkelt og ukompliceret liv. Simpelthen!

   1. Du har fuldstændig ret:) Jeg ville elske at indrette små boliger. Fordi man skal gøre sig umage og forenkle – og tage valg. Det ville være med til at fjerne fordommene for det jeg laver. Jeg er nemlig ikke som de andre (indretningsarkitekter) ). Mit fokus ligger et andet sted, det har bare taget mig rigtig mange år at stå ved det. Tak for at minde mig om det:)

    1. Åh Janne, jeg er rigtig glad for at høre, at dit hjerte ligger i de små rum. Jeg var inde og læse nogle af de steder, du linker til, og et sted (jeg husker ikke hvor) var der en som skrev noget i retningen af, at “små rum giver større rummelighed” og jeg synes det er så fint sagt: I og med, man ikke længere er så hængt op på forpligtelser vedr. sin bolig/faste udgifter/købe ting osv., men i stedet har tid til at leve, udforske, gå på opdagelse, reflektere, passe godt på sig selv,,, ja så bliver man måske også mere rummelig. Dét er en interessant tanke.

     Og jeg er bare vildt glad for, at du brænder for det her!!!

 2. Et lille sidespring
  Jeg er ret pjattet med små huse, for det tvinger mig til at forenkle, på flere udfordrende måder. Jeg nyder at kigge i bolig-bøger og blive inspireret af andres gode ideer, så længe det bare ikke handler om stor, større og dyrere. Jeg har haft stor fornøjelse af Jane Cumberbatch’s bøger om indretning, fordi de netop handler om at bruge det man har, og skønheden i hverdagens brugsgenstande.
  Som altid, tak for de stemningsfulde billede/billeder.

  1. Liv, jeg har det lissom dig og denne forenklingsproces handler jo om så mange “ting”, om at tage stilling til sit eget liv, hvor er jeg, hvor vil jeg hen, hvad drømmer jeg om. Det er lidt lissom at rydde et skrivebord, før man kan sætte sig og begynde at skabe…
   Tak for du nævner Jane Cumberbatch, jeg har aldrig hørt om hende, og jeg savner inspiration – jeg holder meget af at læse og kigge boligindretning – det handler jo om at skabe HJEM, og deri ligger en længsel i mig.
   Tak for ord!

  2. Ih se, måske ved du det allerede, men hun har en blog:

   http://www.purestyleonline.com/blog.asp
   og jeg har i to korte minutter læst lidt om hendes tilgang til Hjem og enkelthed… jeg er allerede helt solgt. Nu vil jeg skænke mig en kop kaffe og kigge dybere ind i hendes univers. TAK Liv, det var altså lige hvad jeg trængte til!!!

   1. Dejligt at du kunne bruge mit lille input. Jeg kigger også med på hendes blog. Jeg har været heldig at finde nogle af hendes bøger antikvarisk. Et par stykker er også oversat til dansk og kan lånes på biblioteket.
    God weekend
    Liv

    1. Liv, jeg vil fluks gå ind og søge på biblio! Det er altid noget helt andet at sidde med en bog i hånden end at kigge på nettet.
     Mere roligt.
     God weekend til dig også!
     Kærligst Lotte.

 3. Kære Britt og Pernille, tusind tak!!!, hvis I vidste hvor meget det betyder for mig :-)) Jeg sidder her med rystende fingre og er bange for, om det er for koldt eller kedeligt herinde. Så det varmer virkelig at høre fra jer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *