Persilles Hjemmedyrk

Persilles Hjemmedyrk

“Alle kan dyrke deres egen køkkenhave, selv i et køkken på første sal. Der er bunker af ting du uden stort besvær kan dyrke i din lejlighed og bruge i din madlavning, bruge som lægeplanter eller bare dyrke fordi det er hyggeligt at dyrke noget.”
Ordene er fra Persilles hjemmedyrk. Prøv at besøge hendes hjemmeside og facebookside og oplev al den varme og grokraft, hun bærer og deler ud af.

Her finder du Persilles hjemmeside:
Persilles Hjemmedyrk

Og hendes facebookside må du ikke gå glip af! Heldigvis kan man godt kigge med, selvom man ikke er på facebook:
Persilles Hjemmedyrk – facebook

God weekend til jer!

4 thoughts on “Persilles Hjemmedyrk

 1. Lotte, i går havde jeg en dag, hvor jeg sad lidt længe og kiggede på nettet og da faldt jeg over hendes hjemmeside og så at jeg sagtens kunne læse med på hendes Facebook – ej, hvor sjovt du så lige skriver om det i dag
  Jeg faldt også over en facebook profil- en hjemløs mand der cykler rundt i Danmark med sin hund- et spændende menneske at følge.

  1. Miri, det er så dejligt, at vi kan følge nogle facebook sider uden at være med selv. Og det er da bestemt et pudsigt sammentræf!
   Lyder spændende med ham, som cykler rundt i dk. Sejt, at han skriver om det…! Dejligt, så mange mennesker deler deres historier.

 2. Ja, hun er da så skøn og jeg skal da have afprøvet de forskellige hjemmedyrk-aktiviteter
  Det er da næsten for simpelt, ikke?

  1. Malene, enig , det er simpelthen så dejligt, at det ikke behøver at være kompliceret, at så et frø… At man ikke behøver så meget plads, for at få grokraft i sit liv. Det gør mig glad!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *