The Tiny Mess

The Tiny Mess

I dag kom jeg (i en kommentar) i tanke et instagram-sted, jeg gerne vil vise jer. Og det handler om, hvor meget plads, vi egentlig har brug for, for at lave mad. Er det virkelig nødvendigt med et helt nyt køkken til flere hundredetusinde. Nej, selvfølgelig ikke. Og forleden skrev jeg om denne her tilrettelagte skabelse af utilfredshed. Jo flere reklamer vi ser, med lykkelige samværsfamilier og fortryllende friske krydderurter, jo mere utilfredse bliver vi med det vi har. Men det hjælper altså ikke at købe et køkken ligesom det vi ser. Og det ved vi jo godt. Det er bare ikke særlig nemt at stå i mod, når vi præsenteres for al den lykke igen og igen.
(Nogle bliver selvfølgelig glade for et nyt køkken, som man måske har sparet op til i mange år, og det synes jeg er vidunderligt! Det er slet ikke dér, jeg vil hen. Det er mere denne her udefra-skabte behov for nyt, jeg gerne vil sætte spørgsmålstegn ved.)

Så nu viser jeg lige noget andet. Noget rod, noget småt, noget kaotisk. Der er altså ikke mange hvide skuffer med rullelyd, organiseret bestik og fancy stålbørstet ovn over det her:
The Tiny Mess

Og så fik jeg vist for alvor åbnet min blog! Hjertelig velkommen og TAK til alle jer som kigger forbi!

4 thoughts on “The Tiny Mess

    1. Kære Gitte, det er også rigtig dejligt at være tilbage! Og jeg er vildt glad for at høre, at mine ting kan inspirere Nu skal jeg lige finde mine “fødder” herinde, i det nye (og det gamle :-))

  1. Mit køkken er virkelig småt, og det rummer også et lille hjørne til overtøj og røjser, da jeg bruger køkkendøren som hoveddør og havedør. Jeg har stadig ikke helt lært at begå mig i det lille rum, men det kommer stille og roligt OG.. jeg har ikke længere fire af hver genstand derude :-))

    1. Hehe,,, nej det sætter sine begrænsninger med kun få m2 og når rummet så samtidig skal være multifunktionelt. Det kan være noget af en kabale at få til at gå op!
      (og også denne kommentar var røget i mit spamfilter, suk! Jeg må blive lidt bedre til at holde øje. Tak for ord!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *