Jeg slukker nu!

Jeg slukker nu!

Det er længe siden, jeg læste denne bog, men jeg kan huske, jeg havde glæde af at læse den. Jeg har åbenbart ikke lavet et indlæg om den, men den skal selvfølgelig med her på siden:

Jeg slukker nu! Få et sundt forhold til din telefon af Catherine Price

Om bogen – tekst hentet hos Politikens Forlag:
“Elsker du din mobil, men synes at den stjæler for meget af din tid? Er der pludselig gået både hele og halve timer, mens du lige har tjekket vejret og dine venners opdateringer eller et par andre i øjeblikket uundværlige ting? Måske er forelskelsen i din kære telefon blevet til træthed, en følelse af stresset tomhed og småfrustration.” Læs videre Her, hvor man også kan få en lille smagsprøve på bogen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *