Podcasts og film

Podcasts og film

Podcast:

Slow Your Home Podcast

Thomas Skov – Jeg er mobilafhængig

Sidste mand slukker lyset – DR

Klimastestamentet med Anders Morgenthaler

Klimasøgning – DR Radio

Film

“I morgen” Linket fører dig direkte ind på Filmstriben, hvor du kan se den, hvis du er oprettet som bruger igennem folkebiblioteket. Rigtig god dokumentarfilm, fyldt med håb. En grønnere verden, en anden valuta og masser af diversitet og permakultur.

Captain Fantastic
Linket fører dig direkte ind på Filmstriben, hvor du kan se den, hvis du er oprettet som bruger igennem folkebiblioteket.
Om en far, der opdrager sine børn i skoven, langt væk fra det kapitalistiske samfund… Langt væk fra vækstsamfundet… tankevækkende og rigtig god film med Viggo Mortensen.

The Big Short:
“Det går ufattelig godt for bankerne i 2000’erne, takket være uigennemskuelige lånepakker, der udnytter de jævne borgere. En lille gruppe klarsynede outsidere spår, at boligboblen nødvendigvis må briste – så de beslutter at satse imod markedet! Deres uhørte manøvre bringer flere rystende realiteter om storfinansens svinestreger for en dag.”
Tekst fra Scope.
Med på rollelisten er Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling og Brad Pitt i denne ‘finanskrisefilm’. Jeg har helt ærligt svært ved at begribe de finansielle metoder/typer af lån/obligationer og hele det mærkværdige økonomiske univers…
Jeg lånte filmen via bibliotek.dk, men film kan nu også ses på Netflix..

99 Homes:
’99 homes’ er en medrivende thriller om grådighed og uretfærdighed og om at træffe de rette moralske valg, selvom man er havnet på bunden og har mistet alt.”
Tekst fra Filmstriben.
En virkelig god film som synliggør umoralske mekanismer indenfor økonomi, system og magt.
Se filmen på Filmstriben: 99 homes

Giftig Viden:
“Wall Street lige før finanskrisens udbrud i efteråret 2008. Den fyrede seniorrådgiver giver to unge økonomer informationer om en farlig udvikling, der er igang. Indenfor 24 timer er hele firmaet på den anden ende – og der sælges ud af både aktier og moral.”
Tekst fra Filmstriben, hvor filmen også kan ses: Giftig viden.
På rollelisten er bl.a. Kevin Spacey og Jeremy Irons.

Consumed
“Da hendes søn lider af en mystisk sygdom, fører en bekymret mors undersøgelser hende ind i en verden af genetisk modificerede fødevarer.”
Filmens hjemmeside: Consumed
Filmen så jeg på Netflix, men den er vist ikke tilgængelig mere.